BoConcept Kraków gra z Wisłą Kraków!

BoConcept Kraków gra z Wisłą Kraków!

Nowym Partnerem Wisły Kraków została Duńska firma BoConcept, a dokładnie salon BoConcept Kraków. Pierwsze efekty współpracy są już widoczne w strefie VIP, a wkrótce atrakcji będzie jeszcze więcej.

BoConcept już od ponad 60 lat zajmuje się projektowaniem i produkcją mebli. W tym czasie firma otworzyła ponad 250 salonów na całym świecie. Tym samym jej doświadczenie, jakość i nowoczesny design zostały docenione już w 60 krajach. W Polsce znajduje się sześć salonów.

Usiądź koło Brożka
BoConcept to nie tylko sprzedaż mebli. To także możliwość stworzenia własnej koncepcji na idealne wnętrze. BoConcept Kraków zaaranżowała na stadionie Wisły Kraków specjalną strefę, gdzie kibice mogą wygodnie rozsiąść się na krzesłach, na których widnieją nazwiska piłkarzy krakowskiej drużyny, zagrać w grę FIFA, a także po prostu przyjemnie spędzić czas w oczekiwaniu na pierwszy gwizdek.

Porozmawiajmy o piłce
Krakowski salon BoConcept przygotował jeszcze jedną atrakcję dla kibiców mających bilety VIP Gold oraz dla tych, którzy nabyli możliwość oglądania spotkań w Skyboxach. Chodzi o strefę BoConcept, w której po każdym meczu będzie można spotkać piłkarzy i trenerów Białej Gwiazdy! To doskonała okazja, żeby porozmawiać o futbolu albo zrobić sobie zdjęcie z ulubionym zawodnikiem.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.