BLACK FRIDAY w BoConcept

Czas otworzyć przedświąteczny sezon zakupowy! W dniach 24-26 listopada we wszystkich salonach BoConcept odbędzie się weekend pełen promocji. Klienci duńskiej marki będą mogli skorzystać ze specjalnie dla nich przygotowanego rabatu, które będzie dostępny we wszystkich salonach w Polsce i na świecie.

Popularny nie tylko w Stanach Zjednoczonych, ale i coraz bardziej w Europie Black Friday wypada w tym roku 24 listopada. Piątek tuż po amerykańskim Święcie Dziękczynienia rozpoczyna okres wyczekiwanych wyprzedaży. Marka BoConcept wychodzi naprzeciw potrzebom swoich klientów i proponuje wyjątkową promocję przez cały weekend.
W dniach 24-26 listopada br. we wszystkich salonach BoConcept będzie czekać specjalna przedświąteczna oferta: rabat w wysokości 20% na wszystkie meble z aktualnej oferty, które zostaną zamówione lub kupione podczas obowiązywania promocji. Jedynym warunkiem skorzystania z oferty jest kolor zamawianego produktu – rabat obejmuje tylko meble i dodatki w kolorze czarnym lub jej pochodnych odcieni. Więcej informacji oraz przykładowe produkty objęte promocją mozna zobaczyć na stronie boconcept.com
od 10.790,- Sofa Carlton<br>3.249,- Lampa Crane

od 10.790,- Sofa Carlton
3.249,- Lampa Crane

Black Friday w BoConcept, otwierający przedświąteczny sezon zakupowy, to doskonała okazja na upolowanie wyjątkowych prezentów w atrakcyjnych cenach dla siebie i najbliższych. To także doskonały moment aby wprowadzić do swojego wnętrza ponadczasową klasyczną czerń i zaoszczędzić przy tym 20%.

Wszystkie szczegółowe informację na temat produktów, ceny oraz wymiary znajdziesz na:  Black Friday w BoConcept (kliknij link).

561431_50016.jpg

22851_10002.jpg

4982_50016.jpg

Salon BoConcept Warszawa

BoConcept jest siecią duńskich salonów oferujących wyposażenie wnętrz już od ponad 65 lat. Mokotowski salon jest stałym punktem warszawskiej mapy designu od 2000 roku.