Nowa kolekcja dodatków wiosna-lato 2018

Nowoczesna duńska marka meblowa BoConcept prezentuje nowe dywany, ceramiki, poduszki, obrazy, narzuty i wiele więcej – piękne dodatki dekoracyjne dla każdego wnętrza.

Nowa kolekcja dodatków dekoracyjnych BoConcept na sezon wiosna-lato 2018 bazuje na najmodniejszych kolorach tego roku: pudrowym różu, odważnym mosiądzu i kojących odcieniach błękitu. Znalazły się w niej zarówno teksturowane ceramiki, jak i fasetowane szkło w matowym oraz lśniącym wykończeniu. Tkaniny nowej kolekcji to między innymi szykowny zamsz, wyrafinowany aksamit, czy miękka bawełna.
Poduszki, cena od 129,-<br>Narzuty, cena od 129,-<br>Dywan okrągły Meinus, cena 2.790,-<br>Dywan Palinuro, cena 1.395,-<br>Leżanka fusion, cena od 5.719,-<br>Wazon Diamont, cena 319,-<br>Pudełko Morocco, cena 219,-<br>Lampa wisząca Ball, cena 1.059,-

Poduszki, cena od 129,-
Narzuty, cena od 129,-
Dywan Palinuro, cena 1.395,-
Wazon Diamont, cena 319,-
Pudełko Morocco, cena 219,-
Lampa wisząca Ball, cena 1.059,-

Z nową kolekcją obrazów możemy stworzyć małą galerię dzieł sztuki w swoim domu. Budząca emocje odważna kolorystyka, motywy inspirowane naturą, czy przykuwające uwagę kwieciste wzory to dominujące elementy nowej kolekcji.
Obraz, różne rozmiary i grafiki, ceny od 119,-<br>Dywan okrągły Meinus, cena 2.790,-<br>Dzbanek do herbaty nora, cena 239,-<br>Kubek nora, cena 42,-<br>Talerzyk nora, cena 42,-<br>Taca Place, cena 269,-<br>Leżanka fusion, cena od 5.719,-<br>Stolik Lugo, dąb w kolorze espresso/matowy brąz, cena 959,-

Obraz, różne rozmiary i grafiki, ceny od 119,-
Dzbanek do herbaty nora, cena 239,-
Kubek nora, cena 42,-
Talerzyk nora, cena 42,-
Taca Place, cena 269,-
Stolik Lugo, dąb w kolorze espresso/matowy brąz, cena 959,-

Dywan to najszybszy sposób na przekształcenie przestrzeni nijakiej w piękną. Na sezon wiosna-lato 2018 BoConcept wprowadza dywany w nowych kolorach, kształtach i teksturach, które będą stanowić wspaniałą bazę do inspirującej przestrzeni.
Poduszki, cena od 129,-<br>Narzuty, cena od 129,-<br>Dywan okrągły Meinus, cena 2.790,-<br>Lampa Kip, cena 2.319,-<br>Leżanka fusion, cena od 5.719,-

Poduszki, cena od 129,-
Narzuty, cena od 129,-
Lampa Kip, cena 2.319,-
Leżanka fusion, cena od 5.719,-

W tym roku marka prezentuje również nową kolekcję świeczników, zatytułowaną „Ro”, co po duńsku oznacza „spokój”. Jakość zawsze stoi na pierwszym miejscu i w tym wypadku jest nie inaczej. BoConcept przy tworzeniu tej kolekcji pracowało z jednym z duńskich producentów świec, dzięki czemu klient otrzymuje produkt o pięknym wzornictwie, z długim czasem palenia i niskiej emisji sadzy.
Świeczki Ro, cena od 18,-<br>Serwetki, cena od 17,-

Świeczki Ro, cena od 18,-
Serwetki, cena od 17,-

Więcej wiosennych nowości od BoConcept: NOWOŚCI 2018

Wszystkie podane ceny są rekomendowanymi cenami detalicznymi w PLN (zł) i uwzględniają podatek VAT.

BoConcept_Acc_Ro.png

BoConcept_Acc.1.jpg