Nowe pokrowce pufa Xtra

BoConcept odświeża wygląd swojego popularnego pufa Xtra z nowymi pokrowcami w pikowanym aksamicie i skórze Estoril, dając tym samym klientowi jeszcze więcej możliwości konfiguracji.

Od pufy do łóżka w mgnieniu oka

Już od swojej premiery puf Xtra był jednym z najbardziej popularnych produktów BoConcept. Za jego sukcesem kryje się prostota, komfort, urok i zaskakująca funkcjonalność: można go bardzo szybko i łatwo przekształcić w dodatkowe łóżko dla jednej osoby.
Produkt ten skierowany jest przede wszystkim do tych klientów, którzy chcą mieć zapewnione miejsce do spania dla swoich gości, ale nie posiadają miejsca na dodatkowe łóżko. Dzięki swojej dużej powierzchni puf Xtra z dodatkową tacą może również z powodzeniem służyć jako mały stolik kawowy. A w opcji łóżka wysokiej jakości pianka z pamięcią zapewni długi spokojny sen.
Pufa Xtra z funkcją spania, pikowany pokrowiec ze  skóry Estoril, cena 3.738,-

Teraz puf Xtra oferuje jeszcze więcej komfortu i udogodnień z różnymi pokrowcami z tkaniny lub skóry. Pikowany aksamit przenosi piękny minimalistyczny design pufa Xtra na zupełnie nowy poziom. Z kolei skóra Estoril w subtelny sposób podkreśli jego konturowy kształt, tworząc odświeżony, luksusowy wygląd. Nowe pokrowce mogą zamówić również obecni posiadacze pufa Xtra, którzy w prosty i szybki sposób chcieliby odświeżyć jego wygląd.
Pufa Xtra z funkcją spania, pokrowiec z pikowanej tkaniny Velvet, cena 2.556,-

Więcej wiosennych nowości od BoConcept: NOWOŚCI 2018

Wszystkie podane ceny są rekomendowanymi cenami detalicznymi w PLN (zł) i uwzględniają podatek VAT.

BoConcept_pouf_Xtra_lether.jpg

BoConcept_pouf_Xtra_Velvet.jpg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.