Nowe kolory tkanin obiciowych

Popularna tkanina Leeds od BoConcept teraz dostępna jest również w kolorze pudrowego różu, a aksamit Velvet w barwie niebieskozielonej.

Pudrowy róż znajduje się w tym sezonie w palecie każdego projektanta. Jego chłodny, pastelowy wygląd świetnie komponuje się z szarościami, bielą i jasnym drewnem, tworząc w ten sposób prawdziwie skandynawski charakter. Pudrowy róż zadebiutował na wybiegach światowych domów mody i szybko stał się pożądanym kolorem również w wystroju wnętrz.
Fotel Adelaide, bladoróżowa tkanina Leeds, cena 4.985,-<br>Podnóżek Adelaide, bladoróżowa tkanina Leeds, cena 1.379,-

Fotel Adelaide, bladoróżowa tkanina Leeds, cena 4.985,-
Podnóżek Adelaide, bladoróżowa tkanina Leeds, cena 1.379,-

Aksamit to wciąż chętnie wybierana tkanina przez wielu klientów. Jego miękka tekstura wprowadzi ciepło do każdego wnętrza. Głęboka zieleń nowego koloru tkaniny Velvet o lekko niebieskim zabarwieniu stworzy atmosferę luksusu.
Fotel Adelaide, niebieskozielona tkanina Velvet, cena 6.158,-<br>Podnóżek Adelaide, niebieskozielona tkanina Velvet, cena 1.905,-

Fotel Adelaide, niebieskozielona tkanina Velvet, cena 6.158,-
Podnóżek Adelaide, niebieskozielona tkanina Velvet, cena 1.905,-

Fotel Monte, niebieskozielona tkanina Velvet, cena 5.576,-

Te dwa nowe kolory zwiększają kolekcję tapicerek BoConcept do 67 różnych tkanin i 35 różnych skór. Wszystkie dostępne są w każdym salonie w formie dużych próbników w formacie 1,4 m2.
Więcej wiosennych nowości od BoConcept: NOWOŚCI 2018

Wszystkie podane ceny są rekomendowanymi cenami detalicznymi w PLN (zł) i uwzględniają podatek VAT.

BoConcept_chair_Adelaide.1.jpg

BoConcept_chair_Adelaide.2.png

BoConcept_chair_Monte.png

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.