Nowe kolory kolekcji do jadalni Ottawa

Duńska marka meblowa BoConcept nadaje kolekcji Ottawa, autorstwa Karima Rashida, nowe barwy: elegancki mosiądz i wytworne czarne espresso.

Wielokrotnie nagradzana kolekcja Ottawa swoją premierę miała w 2013 roku i już od samego początku zyskała uznanie za swój charakter, który Karim Rashid lubi określać mianem „zmysłowego minimalizmu”. W tym sezonie marka odświeża wygląd kolekcji nadając jej dwie nowe wersje kolorystyczne: całkowicie czarna oraz połączenie czarnego espresso z mosiądzem.
Stół Ottawa z dodatkowym blatem, fornir dębowy w kolorze espresso/mosiądz, cena 6.890,-<br>Krzesło Ottawa, czarne/mosiądz, cena 849,-

Krzesło Ottawa, czarne/mosiądz, cena 849,-

Stół i krzesła Ottawa w swoich nowych barwach dają całkowicie nowe możliwości. Klient wybierając wersję w pełni czarną otrzyma zestaw o eleganckim, minimalistycznym i monochromatycznym wyglądzie. Smukłe nogi i zaokrąglone rogi stołu dodadzą lekkości tej dramatycznej ekspresji. Z kolei wersja w połączeniu czarnego espresso z mosiądzem stworzy przyciągającą oko luksusową aranżację. Klasyczne ciepło mosiądzu wniesie w tym scenariuszu eleganckie ożywienie. Bez względu na to, na którą kombinację zdecyduje się klient, zestaw stołu i krzeseł Ottawa wniesie swój urok do każdej jadalni.
Krzesło Adelaide z funkcją obrotu, cena 1.397,-<br>Krzesło Adelaide z podłokietnikami i funkcją obrotu, cena 1.549,-<br>Stół Ottawa z dodatkowym blatem, cena 6.890,-<br>Żyrandol Five, cena 1.249,-

Krzesło Adelaide z funkcją obrotu, cena 1.397,-
Krzesło Adelaide z podłokietnikami i funkcją obrotu, cena 1.549,-
Stół Ottawa z dodatkowym blatem, cena 6.890,-
Żyrandol Five, cena 1.249,-

Kolekcja mebli do jadalni Ottawa to perfekcyjne połączenie komfortu i stylu, organicznej formy z architektonicznymi akcentami. Stanowi podstawę wielu nowoczesnych wnętrz na całym świecie.
Więcej wiosennych nowości od BoConcept: NOWOŚCI 2018

Wszystkie podane ceny są rekomendowanymi cenami detalicznymi w PLN (zł) i uwzględniają podatek VAT.

BoConcept_dinning_Ottawa_2.jpg

BoConcept_dinning_Ottawa_1.jpg