Sofa Monaco - Frans Schrofer projektuje dla  BoConcept

Jeśli szukasz czegoś, co przykuwa wzrok i daje ogromny komort; czegoś, co można dostosować do własnych potrzeb; czegoś, co przełamuje schematyczną geometrię, możesz to mieć dzięki nowej sofie Monaco od BoConcept. Stworzona we współpracy z uznanym holenderskim projektantem Fransem Schroferem sofa to idealne dopełnienie każdego nowoczesnego wnętrza.

Obierając za punkt wyjścia znak STOP, Frans Schrofer stworzył intrygujący wizualnie mebel, który momentalnie przyciągnie Twoją uwagę. Wyjątkowe grube szwy i sześciokątne podłokietniki łączą jakość wykonania i przywiązanie do detali, których możesz się spodziewać po BoConcept i Schroferowskiej przewrotności w interpretacji współczesnego designu. Nowatorskie, siedziska w kształcie diamentów dają pewność, że Twoja sofa zawsze utrzyma swój kształt, a ergonomiczne podparcia sprawiają, że to sofa w której siedzisz, a nie na której siadasz.
 W pełni modułowa, więc możesz dostosować ją do swoich osobistych potrzeb; sprzedawana we wszystkich kolorach, materiałach i skórach dostępnych w ofercie BoConcept, sofa Monaco jest ekscytującym nowym elementem kolekcji BoConcept.
 Frans Schrofer wyznacza kierunek holenderskiego designu od przeszło trzech dekad. Ten absolwent Design Academy Eindhoven tworzył dla wielu wiodących marek, jest też zdobywcą tegorocznej Red Dot Award. Jego studio projektowe, Studio Schrofer, ma swoją siedzibę w holenderskiej Hadze. Sofa Monaco to jego pierwszy wspólny projekt z BoConcept.
 Od 18 września do 30 października 2015 r. do każdej zamówionej sofy Monaco każdy Klient otrzyma dodatki dekoracyjne o wartości 1000 zł. Szczegóły w salonach i na www.boconcept.pl.

Monaco_sofa_with_lounging_unit.jpg

Monaco_sofa__1_.jpg

Monaco_sofa.jpg

Monaco_sofa__2_.jpg

Monaco_sofa__3_.jpg

Przemeblowanie. albo/albo dla BoConcept

Marka BoConcept rozstrzygnęła wieloetapowy przetarg na obsługę komunikacyjną w Polsce. Spośród kilkunastu podmiotów, które miały możliwość zaprezentować swoją ofertę wybrana została agencja albo/albo, znana z współpracy z markami lifestylowymi takimi jak Reebok Classic, Dilmah czy Captain Morgan.