Żyjemy w kolorze

W dniach 17-28 maja 2018 marka BoConcept oferuje swoim Klientom rabat 15% na wszystkie produkty w najmodniejszych w tym sezonie welurowych tkaninach Velvet i Napoli.

Welur to miękka, luksusowa tkanina, która jest czymś więcej niż tylko trendem. Aksamit to styl. Ta miękka, łagodna faktura w wyjątkowy sposób odbija światło i podkreśla design produktu. Stworzysz z nią wnętrza w atmosferze wyrafinowanej dekadencji. Tkanina Napoli to klasyka, styl i komfort. Ta tkanina wygląd dobrze na każdym produkcie i w każdym wnętrzu.

Sofy

Sofa w aksamitnej tapicerce to sofa o wyjątkowym stylu. Welur dodaje miękki, luksusowy akcent do jej designu oraz zapewnia nowoczesny i ponadczasowy wygląd. Aksamit sprawdzi się w większości wnętrz i stworzy w nich unikalną atmosferę elegancji. Wszystkie sofy marki BoConcept można zamówić w tkaninach Velvet lub Napoli.
Tylko do 28 maja 2018 wszystkie sofy w tkaniach Velvet i Napoli są tańsze o 15%.

Sofa Carlton, ciemnoniebieska tkanina Napoli. Cena 9.796,- (Cena regularna 11.525,-)<br>Pufa Carlton, ciemnoniebieska tkanina Napoli. Cena 3.484,- (Cena regularna 4.099,-)<br><br>

Fotele

Można niemal poczuć, jak luksusowe fotele w tkaninach Velvet i Napoli zapraszają do relaksu w objęciach ikonicznej formy i zmysłowego komfortu. Aksamit idealnie podkreśla ich design nadaje głębi każdej barwie. Stwórz atmosferę wytwornej elegancji w swoim wnętrzu z tymi ekskluzywnymi fotelami. Czasem to tkanina a nie forma robi różnicę.
Tylko do 28 maja 2018 wszystkie fotele w tkaniach Velvet i Napoli są tańsze o 15%.

Fotel Adelaide, szara tkanina Velvet. Cena 5.234,- (cena regularna 6.158,-)<br>Podnóżek Adelaide, szara tkanina Velvet. Cena 1.619,- (Cena regularna 1.905,-)

Fotel Adelaide, szara tkanina Velvet. Cena 5.234,- (cena regularna 6.158,-)
Podnóżek Adelaide, szara tkanina Velvet. Cena 1.619,- (Cena regularna 1.905,-)

Krzesła

Miękkie i ciepłe, krzesła w welurowym obiciu zapewnią wyjątkowy komfort w pięknym stylu. Trwały aksamit będzie stanowić nowoczesny wybór dla designerskich krzeseł, które nie tylko wprowadzą ożywienie w jadalni, ale również będą pięknie współgrać z innymi materiałami, tworząc dynamiczną i wyrafinowaną ekspresję. Wszystkie tapicerowane krzesła marki BoConcept mozna zamówic w tkaninach Velvet, pikowanej tkaniny Velvet w dwóch kolorach i tkaninach Napoli.
Tylko do 28 maja 2018 wszystkie krzesła w tkaniach Velvet i Napoli są tańsze o 15%.

Krzesło z podłokietnikami Adelaide, czarne/dąb w kolorze espresso/pikowana tkanina Velvet. Cena 1.675,- (Cena regularna 1.970,-)

Łóżka

Dodaj miękkiego i wyrafinowanego wyglądu w Twojej sypialni dzięki łóżku w obiciu z tkaniny Velvet lub Napoli. Kolorystyczna głębia tkaniny Velvet stanowi świetną bazę do tworzenia bogatej tonacji barw i podkreśli kształt  łóżka. Tkanina obiciowa Napoli marki BoConcept jest łatwa w utrzymania, ma ponad czasowy wygląd i jest bardzo przyjemna w dotyku.
Tylko do 28 maja 2018 wszystkie Łóżka BoConcept w tkaniach Velvet i Napoli są tańsze o 15%.
Łóżko ze schowkiem Gent, z podnoszonym materacem i stelażem, szarobrązowa tkanina Napoli. Cena 9.968,- (Cena regularna 11.728,-)

Poduszki

Poduszki Velvet to idealny wybór, jeśli chcesz wprowadzić ożywienie i dodać ciekawą teksturę we wnętrzu. Można ich użyć jako dodatek na sofie lub łóżku. Poduszki Velvet marki BoConcept to luksusowy ale jednocześnie swobodny dodatek dekoracyjny który nada wnętrzu ciepła i komfortu.
Tylko do 28 maja 2018 wszystkie poduszki Velvet są tańsze o 15%.
Poduszki Velvet, teraz cena od 237,- (cena regularna od 279,-)

Wszystkie podane ceny są rekomendowanymi cenami detalicznymi w PLN (zł) i uwzględniają podatek VAT.

621259_50016.jpg

621257_50016.jpg

373154_50016.jpg

545325_50016.jpg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.