Design Black Friday w BoConcept

Czas otworzyć przedświąteczny sezon zakupowy. Już 27 listopada wraz z Black Friday rozpocznie się weekend zniżek w BoConcept. Klienci duńskiej marki będą mogli skorzystać ze specjalnie dla nich przygotowanych rabatów, które obejmą wszystkie salony sprzedaży w całej Polsce.

Popularny nie tylko w Stanach Zjednoczonych, ale i coraz częściej w Europie Black Friday wypada w tym roku 27 listopada. Piątek tuż po Święcie Dziękczynienia rozpoczyna okres wyczekiwanych wyprzedaży. Marka BoConcept wychodzi naprzeciw potrzebom swoich klientów i proponuje wyjątkowe zniżki.

Duński producent mebli przedłuża promocyjną sprzedaż i zaprasza na zakupy przez cały weekend. W dniach 27-29 listopada br. w salonach marki będą czekać przedświąteczne rabaty. Upusty w wysokości 20% obejmą meble i dodatki z portfolio marki, które zostaną zamówione lub kupione podczas obowiązywania promocji. Jedynym warunkiem skorzystania z akcji rabatowej jest kolor zamawianego produktu – zniżki dotyczą mebli czarnych bądź jej pochodnych odcieni.

Czarny Piątek w BoConcept, otwierający przedświąteczny sezon zakupowy, to doskonała okazja na upolowanie wyjątkowych prezentów w atrakcyjnych cenach dla siebie i najbliższych.

Ogi_chair_with_swivel_function_Web_72dpi__jpg__12.jpg

Lugano_wall_system_with_drawers__drop_down_and_flip_up_doors_Web_72dpi__jpg__8.jpg

Granada_table_with_supplementary_tabletop_Web_72dpi__jpg__4.jpg

Fermo_sideboard_Web_72dpi__jpg__3.jpg

Melo_2_sofa_with_reclining_and_sleeping_function_Web_72dpi__jpg__9.jpg

Adelaide_chair_with_swivel_function_Web_72dpi__jpg__1.jpg

Lugano_bed__excl_mattress_Web_72dpi__jpg__7.jpg

Monza_table_with_supplementary_tabletops_Web_72dpi__jpg__10.jpg

Monza_table_with_supplementary_tabletops_Web_72dpi__jpg__11.jpg

Imola_chair_Web_72dpi__jpg__5.jpg

Carlton_sofa_with_resting_unit_Web_72dpi__jpg__2.jpg

Veneto_chair_with_swivel_function_Web_72dpi__jpg__13.jpg

Indivi_2_corner_sofa_with_resting_unit_Web_72dpi__jpg__6.jpg

Wing_footstool_Web_72dpi__jpg__14.jpg

Accessories Weekend w BoConcept

Mikołajkowy weekend coraz bliżej. Z tej okazji duński producent mebli – BoConcept – przygotował niespodziankę dla swoich Klientów w postaci atrakcyjnego rabatu na wszystkie dodatki dekoracyjne. W weekend 5-6 grudnia wszyscy zainteresowani będą mogli kupić wszystkie akcesoria w tym lampy i obrazy z rabatem 20%. Wazony, świeczniki, zegary, wieszaki, misy, rzeźby, pledy, poduszki, pufy… i wiele innych dodatków mogą nadać wnętrzu charakteru bez gruntownego remontu, lub być idealnym prezentem dla bliskich lub przyjaciół.