Nowy Rok – Nowe wnętrze / wyprzedaż BoConcept

Po przedświątecznym galimatiasie czas na chwilę odpoczynku i wytyczenie celów na Nowy Rok. Sezonowe wyprzedaże kuszą szerokim asortymentem i atrakcyjnymi cenami, stanowiąc okazję do gruntownej wymiany garderoby, ale także odświeżenia wnętrza. Dlatego też, BoCocnept przygotowuje wyprzedaż kolekcji 2015, która potrwa do 31 stycznia 2016 roku. Wśród przecenionych produktów znajdą się również kultowe ikony marki tj. fotel Imola czy sofa Mezzo.

Duński producent mebli wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów rozpoczyna wyprzedaż asortymentu ze sklepowych ekspozycji. Dodatkowo BoConcept przygotowało gamę promocji na produkty dostępne w katalogu 2015. Wśród nich można wymienić wybrane sofy, wszystkie fotele, stoliki kawowe oraz atrakcyjne dodatki, które potrafią odmienić wnętrze bardziej od gruntownego remontu. Ikony takie jak fotel Imola czy kultowa sofa Mezzo będą dostępne z 15% rabatem. Klienci, którzy chcą zyskać na czasie mogą skorzystać również z wyprzedaży ekspozycji we wszystkich salonach BoConcept, gdzie meble i akcesoria będą dostępne od ręki z rabatami do 50%. Osoby, które lubią eksperymenty i mają duszę „kombinatora” mogą zaoszczędzić znacznie więcej dzięki specjalnej promocji COMBINATION OFFER, przy zakupie produktów z przynajmniej dwóch kategorii produktowych do jadalni. Wśród nich wymienić można wszystkie stoły, krzesła oraz bufety. Dla klientów ceniących detale, została przygotowana obniżka na produkty z kategorii akcesoria.
Asortyment dostępny na wyprzedaży będzie przeceniony do 50% od ceny wyjściowej. W salonach BoConcept, klienci mogą zaczerpnąć szczegółowych informacji od Doradców, którzy pomogą spersonalizować ofertę i zakupić produkty z dodakowymi rabatami.

Splendid_cushion_M.jpg

Mezzo_corner_sofa_M.jpg

Silhouettes_photo_art_M.jpg

Chiva_functional_coffee_table_with_storage_M.jpg

Rubi_table_M.jpg

Polarne ciemności i skandynawskie oświetlenie

Zimowa aura sprawia że chcemy zaszyć się w przytulnym wnętrzu. Mimo iż dni są coraz dłuższe, powroty do domu wiążą się z odpoczynkiem w niedoświetlonym pomieszczeniu. Niskie temperatury na zewnątrz zachęcają do pozostania w ciepłych czterech kątach i spędzenia wieczoru pod kocem ze skandynawskim kryminałem. Ze względu na mroźny klimat Skandynawii, projektanci z północnej Europy najlepiej wiedzą jak stworzyć przyjazny klimat, nawet w trakcie nocy polarnej. Prostym i gustownym rozwiązaniem jest oświetlenie przygotowane m.in. przez markę BoConcept.