„The Fight” BoConcept prezentuje trzeci z serii film z udziałem Madsa Mikkelsena

Wielokrotnie nagradzany duński aktor, Mads Mikkelsen już po raz trzeci występuje w krótkim filmie wyprodukowanym przez BoConcept. Kontynuując historię dwóch poprzednich materiałów – „The Call” i „The Guest” – Madsa odwiedza duet dekoratorów wnętrz firmy BoConcept. To co znajdują na progu jego domu, nie jest do końca tym czego byśmy się mogli spodziewać…

„Macie coś w szarości?”

Nasze domy są bardzo często odzwierciedleniem nas samych – naszych nadziei, aspiracji, pragnień, czy dziwactw. I wcale nie oznacza to, że dekorowanie wnętrz to łatwy orzech do zgryzienia. Istnieje mnóstwo wyborów, a proces ich selekcji może być mylący. Film „The Fight” ma na celu przypomnieć klientom o usłudze dekoratorów oferowanej przez BoConcept. Profesjonalni dekoratorzy wnętrz pomogą zaaranżować zarówno fragment pokoju, jak i cały dom. W „The Fight” dzięki zespołowi dekoratorów BoConcept, Mads Mikkelsen mógł się skupić na tym co robi najlepiej – aktorstwie.

„BOOM!”

Pomimo, że film trwa niecałe 3 minuty, nie brakuje w nim szybkich zwrotów akcji oraz efektów specjalnych.

„Dawno nie miałem przed sobą zadania, które wymagałoby ode mnie tak dużej wytrzymałości fizycznej.” – przyznaje Mads Mikkelsen. „Bardzo podobało mi się wykonywanie tych wszystkich akrobacji. Chociaż niedawno skończyłem 50 lat, uważam że jestem w całkiem niezłej formie i robienie takich rzeczy sprawiło mi dużą radość.” Nad wyczynami Madsa na planie czuwał profesjonalny kaskader Kimmo Rajala. „Mads jest bardzo wysportowany i dba o swoją kondycję, więc był to jeden z tych projektów, nad którym pracowałem z wielką przyjemnością.” – dodaje Kimmo.

„The Fight” został wyreżyserowany przez dobrego przyjaciela Madsa Mikkelsena, Dejana Cukic. Zespół od efektów specjalnych pracował pod czujnym okiem Hummera Højmarka, który jest odpowiedzialny za sukcesy wielu kasowych filmów, m.in. „Igrzyska Śmierci: Kosogłos”. „The Fight” został nakręcony w Kopenhadze.

Film można obejrzeć pod poniższym linkiem:

MMEffect201611.jpg

MMEffect201604.jpg

MMEffect201607.jpg

MMEffect2016TheFight01.jpg

Como_bookcase.jpg

MMEffect2016TheFight03.jpg

MMEffect2016TheFight02.jpg

MMEffect201608.jpg

Namiastka Kopenhagi w Twoim domu

Urządzając mieszkanie zapewne większość osób staje przed dylematem – funkcjonalnie czy stylowo? Często przystając na drugie rozwiązanie musimy zrezygnować z pojemnych szaf, które pełnią rolę garderoby czy kopalni pamiątek z którymi ciężko jest się rozstać, bez względu na to czy są używane czy nie. Dominująca w skandynawskich wnętrzach prostota i minimalizm udowadnia, że nawet z pozoru ascetyczne wnętrze potrafi być funkcjonalne. BoConcept po raz kolejny dowodzi, że sprawny projekt Copenhagen Mortena Georgsena stanowi klucz do surowego i eleganckiego pomieszczenia.